top of page

Miljøhavn

Vi hjelper deg med båtplass, dekking av båt og vinteropplag. Vi har over 40 års erfaring med å drive en komplett havn og har et fullt servicetilbud med selvbetjent dieselpumpe, motorverksted og plastverksted.

 

Vi har 250 båtplasser og på vinterstid har vi plass for opplag av 400 båter på land og 40 båter i sjøen. Våre båtplasser ligger bra plassert i forhold til vær og vind og stiller med strøm, lys og vann på bryggene. Vi er klare for å ta imot båter som ønskes løftet på land for båtpuss etter en vinter på vannet. Vi løfter alle båter med truck. Trucken løfter opp til 15 tonn og 4,5 meter bredde. 

 

Tildekking av båt for vinteren kan vi også hjelpe deg med. Lei tekkestativ og presenning og vi tar jobben med å få båten dekket.

Blått Flagg for fritidsbåteiere er en ordning basert på en egenerklæring som forplikter båteier til miljøriktig adferd til sjøs.

Et lite Blått Flagg på fritidsbåten kan virke som en påminnelse på ikke å kaste søppel på sjøen, bruker miljøvennlige produkter til vedlikehold av båten, viser hensyn til plante- og dyreliv i skjærgården og at du oppfordrer andre båteiere til å ta samme miljøhensyn. Egenerklæringen under viser en fullstendig oversikt over hva et slikt lite Blått Flagg forplikter til!

Egenerklæring for båteiere

Vis at du er en miljøvennlig båteier ved å registrere deg i deres database. Du kan kjøpe ett synlig bevis i form av ett klistermerke eller ett lite blått flagg til å ha på båten. 

Vi hjelper deg med

bottom of page