Personvernserklæring

1 INNLEDNING

 

Sonskilen Båthavn AS er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. 

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn og kontaktinformasjon, kjøpshistorikk eller informasjon om interesser. 

Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Vi, som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler.

 

2 HVILKE PERSONOPPLYSNINGER HAR VI OM DEG?

 

Avhengig av hvilken informasjon du gir oss, hvordan du bruker våre tjenester, og hvilke tillatelser du gir oss, har vi disse opplysningene om deg:

Kommunikasjon: Informasjon du gir oss når du har kontakt med vårt kundesenter, som eposter sendt mellom oss. 

Kjøpsinformasjon ved kjøp av strøm i vårt strømsystem hos 3.part Tallykey/Tallyweb: Informasjon vi får når du kjøper betaler for strøm, som hva du har kjøpt, kortnummer og betalingsmetode (f.eks. Visa).  Med din brukerkonto hos Tallyweb vil du få oversikt over dine tidligere kjøp i din brukerkonto. 

Opplysninger om bruk på nettsidene: Informasjon vi får når du bruker vår nettside og app, som hva slags enhet du har (f.eks. mobil eller PC), IP-adresse, hvilke sider du besøker og hvilke funksjoner du bruker der.  

Profileringsopplysninger: Informasjon og antakelser vi lager automatisk basert på de andre opplysningene (nevnt ovenfor) vi har om deg, som dine preferanser og interesser og hvilke demografiske grupper du tilhører, med mindre du har motsatt deg dette.

 

3 HVA BRUKER VI PERSONOPPLYSNINGENE TIL

 

Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål: 

Tilby nettside: Vi bruker opplysninger for å tilpasse vår nettside til det tekniske utstyret du bruker. Vi kan også bruke opplysningene til å tilpasse innholdet på vår nettside til hva vi tror du er interessert i. 

Opprette brukerkonto ved kjøp av strøm i vårt strømsystem hos 3.part Tallykey/Tallyweb: De bruker opplysninger dersom du oppretter brukerkonto, bl.a. for å gi deg tilgang med brukernavn og passord, for å lagre din kontaktinformasjon og betalingsinformasjon, og for at du kan se din kjøpshistorikk. Vi har administratorrettigheter som gir oss tilgang til følgende informasjon du har lagt inn; brukernavn, e-post, telefonnummer, saldo, om du har strømabonnement, forbruk av strøm. Dette for å kunne gi god kundeservice hvis du skulle trenge det. Vi bruker din kontaktinformasjon (f.eks. telefonnummer og epostadresse) til å sende informasjon og nødvendige oppdateringer om vårt strømsystem.

Kundeservice: Vi lagrer opplysninger som du gir og mottar dersom du har kontakt med oss for å yte service og administrere ditt kundeforhold.

Statistikk: Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender for å forbedre og videreutvikle våre produkter og tjenester. Så langt det er mulig gjør vi dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.

Det rettslige grunnlaget for formål 1, 3 og 4 er vår berettigede interesse i å kunne tilby, videreutvikle og markedsføre våre tjenester. 

Det rettslige grunnlaget for formål 2 og 3 er for å oppfylle vår kontrakt med deg. 

 

4 HVEM DELER VI PERSONOPPLYSNINGER MED

 

Vi deler personopplysninger med selskaper som leverer tekniske og administrative tjenester til oss, slik som IT-leverandører (Azets Regnskapsbyrå, Tallykey, Wix). Vi har avtaler med disse for å sikre ditt personvern.

Vi kan utlevere opplysninger i enkelttilfeller, eksempelvis til offentlige myndigheter, ved mistanke om lovbrudd.

Hvis du samtykker, kan vi dele dine personopplysninger med våre samarbeidspartnere som beskrevet i ditt samtykke. Dette kan f.eks. være La-Sa Motorverksted, Son Plast eller andre serviceaktører du har kjøpt tjenester fra, slik at de kan få kontaktinformasjon til deg og informasjon om hvor båten er plassert som kan være relevant for at de kan utføre avtalt tjeneste. 

Vi kan for øvrig dele anonymiserte opplysninger med samarbeidspartnere for bl.a. markedsanalyser og tjenesteutvikling. 

 

5 HVOR LENGE LAGRER VI PERSONOPPLYSNINGER

 

Vi lagrer opplysninger om deg, kun så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet de ble innhentet for, eller dersom vi er pålagt å lagre opplysningene. Opplysningene vil slettes eller anonymiseres når de ikke lengre er nødvendige for å oppnå formålet. Under er en oversikt over hvor lenge vi lagrer dine opplysninger:

Opplysninger om deg: Hvis du har et kundeforhold hos oss, sletter vi opplysningene hvis du har vært inaktiv i over 10 år. Hvis du ikke har et aktivt kundeforhold hos oss, sletter vi opplysningene med en gang med mindre du ber oss om å lagre opplysninger til neste anledning for gjennomføring av ønsket tjeneste. 

Kjøpsinformasjon: Vi lagrer transaksjoner og betalingsinformasjon i 5 år i henhold til bokføringsloven.  

Opplysninger om bruk på nettsidene: Vi lagrer informasjon om din bruk av våre nettsider i opptil 6 måneder.

Kommunikasjon: Vi lagrer kommunikasjon med våre kunder i tre år, med mindre vi trenger å lagre det lenger, f.eks. i forbindelse med klager eller krav. 

 

6 DINE RETTIGHETER

 

Du kan ha rett til å be oss å:

Gi deg ytterligere informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Gi deg en kopi av personopplysninger om deg.

Oppdatere dine personopplysninger.

Slette opplysninger som vi ikke lengre har grunnlag til å oppbevare. 

Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger

Motsette deg automatiske individuelle avgjørelser, inkludert profilering. 

Gi deg opplysninger du har gitt til oss i en strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format eller, der det er teknisk mulig, be oss om å overføre disse til en annen virksomhet. 

Trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss. 

Vær klar over at det finnes begrensninger i disse rettighetene. Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil ha mer informasjon om dette.

 

Hvis du mener at vi behandler personopplysninger i strid med personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet. Før du eventuelt gjør dette, vil vi gjerne at du kontakter oss slik at vi kan besvare dine spørsmål eller oppklare eventuelle misforståelser.

7 ENDRINGER I PERSONVÆRNERKLÆRINGEN

 

Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil få beskjed om endringer av betydning. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden. 

8 COOKIE POLICY

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på våre nettsider for å sikre funksjonalitet på nettsiden, analysere nettrafikk og se hvilke områder på vårt nettsted du har besøkt. 

Hva er cookies?

Bruk av cookies er vanlig praksis på alle profesjonelle nettsider. Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din for å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår. Vår cookiepolicy beskriver hva slags informasjon som samles inn og hvorfor vi noen ganger lagrer disse cookiesene. Vi forklarer også hvordan du kan unngå at cookies lagres, dog kan det gjøre at deler av sidens funksjonalitet svekkes. 

Hvordan vi bruker cookies?

Vi bruker cookies av flere grunner, detaljert beskrevet lenger ned. Dessverre er det slik at det i de fleste tilfeller ikke er standardisert hvordan man deaktiverer cookies uten å deaktivere funksjonaliteten de gir til siden. Det er anbefalt at du lar alle cookies være aktive hvis du ikke er sikker på om du trenger de eller ikke for funksjonaliteten på hvordan du bruker siden vår.

Hvordan deaktivere cookies?

Du kan deaktivere cookies ved å endre innstillingene til nettleseren din (se fanen Hjelp i nettleseren for instruks på hvordan det gjøres). Ved å deaktivere cookies kan det påvirke funksjonaliteten av denne siden og mange andre sider du bruker. Det er derfor ikke anbefalt å deaktivere cookies. 

Cookies ved innsendelse av skjema

Når du sender inn et skjema lik det på vår kontaktside kan cookiesene huske detaljer om deg som bruker for videre korrespondanse.

 

Tredje parts cookies

I noen spesielle tilfeller bruker vi cookies fra tredje part. Dette avsnittet forklarer i mer detalj hvilke tredje parts cookies du kanskje møter gjennom bruk av vår side.

Denne siden bruker Google Analytics som er den analyseplattformen på nett som er mest utbredt. Den hjelper oss med å forstå hvordan du bruker siden vår og hvordan vi kan forbedre din brukeropplevelse. Disse cookiesene samler informasjon blant annet om hvor lang tid du bruker på siden og hvilke sider du besøker så vi kan fortsette å utvikle godt innhold.

For mer informasjon om Google Analytics cookies, se den offisielle siden til Google Analytics.

 

9 MER INFORMASJON

Forhåpentligvis har dette vært oppklarende og som tidligere nevnt om det er noe du ikke er sikker på om du trenger eller ikke er det ofte tryggere å la cookies være aktivert i tilfelle de er med på å gjøre siden mer brukervennlig.

 

10 KONTAKTINFORMASJON

 

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, kan du benytte følgende kontaktinformasjon: 

 

Kontaktperson: Sonskilen Båthavn AS v/ daglig leder Hanne Gundersen Tjelland

Adresse: Kolåsveien 30, 1555 Son

Telefonnummer: 64 95 71 44

E-postadresse: post@sonskilen.no

Sonskilen Båthavn
Kolåsveien 30 
1555 Son


Tel:  64 95 71 44

E-post: post@sonskilen.no

  • Facebook - White Circle

© Sonskilen Båthavn